Аккаунтты өшіру
Бұл бет «Олжа» ойынының (веб және Android/iOS қосымшасы) аккаунтын өшіруге арналған.
Не өшеді: аккаунт (email, құпиясөз хэші), барлық сақталған ойындар, лидербордтағы лақап ат, «Командадағы рөлің» сауалнамасы, пікірлер және сынып ойынындағы орның. Бұл бірден және қайтарылмастай өшеді. Шифрланған сақтық көшірмелерден ол 7 күн ішінде жойылады. Ешбір дерек сақталып қалмайды.
Ойынның ішінен де өшіруге болады: Тағы → Профиль → «Аккаунтты өшіру».
Удаление аккаунта
Эта страница предназначена для удаления аккаунта игры «Олжа» (веб и приложение для Android/iOS).
Что удаляется: аккаунт (email, хэш пароля), все сохранения, ник в таблице лидеров, опросник «Твоя роль в команде», отзывы и участие в классной игре. Удаление происходит сразу и безвозвратно. Из зашифрованных резервных копий данные исчезают в течение 7 дней. Никакие данные не сохраняются.
Удалить аккаунт можно и в самой игре: Ещё → Профиль → «Удалить аккаунт».
Delete your account
Use this page to delete your account in the game «Olja» (web and the Android/iOS app).
What is deleted: your account (email, password hash), all saves, your leaderboard nickname, the team-role questionnaire, your feedback and your place in class games. Deletion is immediate and permanent. The data disappears from the encrypted backups within 7 days. No data is kept.
You can also delete it in the game: More → Profile → «Delete account».